Att göra

 

 

 

Hur kan jag påverka?

 

”Det vanligaste sättet som människor ger upp sin möjlighet att påverka är att tänka att man inte kan påverka"

 

För er som beslutat er för att göra något och kräva att våra barn inte bestrålas under hela sin skoldag kommer ni ganska snart att upptäcka att lärare hänvisar till rektorer och rektorer hänvisar till lokalpolitiker och tjänstemän vilka i sin tur hänvisar till Strålsäkerhetsmyndigheten, SSM. SSM kommer sedan säga att både ICNIRP, WHO och SCHENIHR gör samma bedömning som de själva och låtsas som att det är helt olika organ när många "experter" I själva verket sitter på flera stolar.

 

  • Skriv på namninsamlingen om en strålningsfri skola. Klicka här!. Underskrifterna kommer att överlämas till ansvariga politiker.

 

  • Kontakta rektorer, lärare och föräldrarråd på era barns skolor och lyft frågan

 

  • Kontakta era lokala politiker och kräv att de följer Europarådets resolution 1815 och följaktligen väljer kabelburna alternativ i skolor.

 

  • Kontakta riksdagsledamöter och kräv att det tas fram riktlinjer och kontroller för hur experter tillsätts inom SSM. Kräv en granskning av SSM! Kräv att man tar initiativ för att bättre skydda människor mot skadlig strålning i enlighet med Europarådets rekommendationer (res. 1815) och rekommendationer från de 200 experterna bakom EMFScientist Appeal (www.emfscientist.org)

     

     

     

Namninsamling för en strålningsfri skola. Klicka här